Wij kopen uw goederen

Wij kopen (bijna) alles gaande van partijhandel, eindereeksen, overstocks, collectiestukken en falingen, oude voorraden tot winkelrestanten en bedrijfsbeƫindigingen.

U bent op zoek naar een opkoper? Pelser kopen de meest diverse goederen en partijen Pelser is een betrouwbare opkoper voor die bedrijven die voorraden en inventaris ter overname aanbieden. Wij ontzorgen u en bieden u oplossingen.

Onze ervaring maakt ons een betrouwbare partner voor het opkopen van uw goederen. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Laat ons weten wat u wilt verkopen en wij nemen contact met u op. Door middel van het invullen van het onderstaande formulier kunt u ons laten weten waaruit uw goederen bestaan. Wij sturen u een vrijblijvende waardebepaling. Laat ons zeker zoveel mogelijk details weten.

Vul het onderstaande formulier zo gedetailleerd mogelijk in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Indien u beeldmateriaal heeft van de goederen die u aanbiedt, vragen wij u deze afbeeldingen via de bijlagen mee te sturen.